Tuesday, December 21, 2021

Bli kär dejta online människor bra träffas

Bli kär dejta online människor bra träffas



Hitta din Plus One. Singelliv. Online: Personlig webbplatsInstagramTwitter. Detta slog mig särskilt mycket eftersom jag har haft flera upplevelser som deras, där jag träffade någon online, korresponderade med henne och närmade mig under en längre tid och inte träffade henne förrän vi hade utvecklat en känslomässig eller bli kär dejta online människor bra träffas förbindelse. Du vill vara med någon som gör livets små, obetydliga delar roliga och underhållande – någon vars perspektiv och humor på livet roar dig.





Kan du bli kär över sms eller telefonsamtal?



De dagar då det ansågs tabu att främja en romantisk koppling med någon online är förbi. Dejting bli kär dejta online människor bra träffas har normaliserat att använda internet för att hitta kärlek, men alla som har sett Catfish – dokumentären som blev verklighetsserie – vet att att öppna sig för kärlek online också kan medföra några allvarliga risker.


Så kan du bli kär online innan du träffar någon ansikte mot ansikte? Och är det i så fall säkert att öppna upp för dem utan att någonsin ha varit i samma rum tillsammans? Enligt Diana Dorellbli kär dejta online människor bra träffas, intuitiv dejtingcoach och författare till The Dating Mirror: Trust Again, Love Againutan verklig kontakt riskerar du att utveckla starka känslor för idén om någon, inte personen själv.


Som sagt, Dorell förklarade att det är möjligt att uppleva att bli kär praktiskt taget, särskilt om du har kommunicerat via videochatt. Men det är viktigt att komma ihåg att om alla dina konversationer har gått igenom meddelanden kan detta vara en stor röd flagga som personen du blir investerad i kan ha något att dölja.


Tyvärr kan det vara svårt att hitta kärlek, vilket gör det frestande att söka kontakter som kanske inte är så sunda som du tror att de är. Beteendeforskaren och relationscoachen Clarissa Silva tror att frustrationen med dejtingappar kan vara en del av problemet. Även om det är lätt att fokusera på det positiva och ignorera de röda flaggorna, fortsätt med försiktighet om du kommer nära någon som du aldrig har träffat - speciellt om du inte ens har sett dem via videochatt.


Om de är uppriktiga är de förmodligen lika ivriga som du att bestämma ett datum för att träffas personligen, eller att Skype om du är långväga eller fastnar hemma. Det är inget fel med att träffa någon och utveckla en anknytning till dem online, men se till att du inte rationaliserar en irrationell situation. Så det blir ett helt ok förhållande. Och hur läskigt det än kan vara att tro att den här personen kan vara catfishing dig, låt inte din rädsla komma i vägen för att följa din magkänsla.


Alla som har goda avsikter kommer att vara mer än villiga att komma ut bakom sin skärm för att stärka din relation ansikte mot ansikte. Diana Dorellintuitiv dejtingcoach och författare till The Dating Mirror: Trust Again, Love Again. Clarissa Bli kär dejta online människor bra träffasbeteendevetare och relationscoach. Av Tayi Sanusi. Sök Stäng. Resor Astrologi Hälsa Sociala medier Living Se alla.


Politik Tech Mat Trending Se alla, bli kär dejta online människor bra träffas. Modeskönhet Kändisstil Se alla. Singellivsrelationer Sex Kändispar Se alla. TV-filmer Kändismusik Se alla. Om oss Arkiv Annonsera Villkor Sekretess DMCA Newsletter Masthead.





dejting råd för tonåringar



Av Tayi Sanusi. Sök Stäng. Resor Astrologi Hälsa Sociala medier Living Se alla. Politik Tech Mat Trending Se alla. Modeskönhet Kändisstil Se alla. Singellivsrelationer Sex Kändispar Se alla.


TV-filmer Kändismusik Se alla. Om oss Arkiv Annonsera Villkor Sekretess DMCA Newsletter Masthead. Och kan du verkligen säga att du är kär i en person vars hand du aldrig har hållit eller vars andetag du aldrig har andats in? Att bli kär innebär också att spendera en betydande tid med någon, inte att i förväg schemalägga Facetime-möten där du kan se ditt bästa ut och komma in i det perfekta mentala tillståndet för att prata. Att vara kär innebär att uppleva sårbarheten i att han eller hon ser dig som värst, både fysiskt - det vill säga de gånger du har sänghuvud eller när du är förkyld, och mentalt, om du precis förlorat ditt jobb eller hörde att en familjemedlem var sjuk.


Trots att onlinechattar eller Facetiming kan innehålla meningsfulla konversationer, kan båda försätta dig i situationer där du är väl förberedd. Sann kärlek finns när du är motsatsen till förberedd, när du är en röra, när du har ett anfall eller när du gråter okontrollerat.


Tänk på det. När någon skickar ett sms till dig har du så länge du behöver eller vill svara. Därför finns det ingen autenticitet eller spontanitet i samtalet.


I Facetiming kan du ställa in belysningen och bakgrunden och få dig att se så attraktiv ut som du vill. Om han har ett vikande hårfäste kan han ha en basebollkeps. Om hon har ett ärr kan hon lätt dölja det.


Kan inte göra det personligen. Händer, tår om hon har sandaler, ben, armar, hår, leende, tänder och viktigast av allt för mig ögon. Det finns en miljon små saker som får oss att bli kära, och de flesta av dem är inte närvarande i en onlinesituation. Avslutningsvis är det inget fel med nätdejting, i själva verket är det ett bra sätt att starta ett förhållande. Men det går inte att bli kär förrän du spenderar lite tid i den andras famn.


Jag ska säga en sak till. Du kanske ser tillbaka och inser att du var kär innan du träffades personligen, men ärligt talat kommer du aldrig riktigt veta om det var fallet. Dejting är skrämmande, och många människor känner sig mer bekväma med att gömma sig bakom bekvämligheterna med modern teknik. Dessa tekniker tar bort det de flesta av oss fruktar mest inom dejting: sårbarhet. Det är så synd eftersom alla som någonsin verkligen har varit kär kommer säga till dig att om du har modet att vara sårbar och visa den andra personen vem du verkligen är, och personen accepterar och älskar dig med alla dina brister, så finns det verkligen ingen bättre känsla i världen.


Även om vi kanske inte är medvetna om det, kompenserar vi undermedvetet för de element som saknas. Från FaceTime till Skype till Zoom, det finns många sätt att få tid ansikte mot ansikte med någon utan att faktiskt träffa någon.


Enligt Joshua Klapow, Ph. Och enligt Klapow spelar känsel och lukt båda en stor roll i processen att bli kär i någon. Ja, det kan vara möjligt att älska någon du aldrig har träffat fysiskt, men chansen är stor att du inte vet säkert förrän du har spenderat lite tid tillsammans utan skärmar. Så länge du följer experternas råd och förblir realistisk om begränsningarna i denna typ av relation, undviker du att nöja dig med mindre som du verkligen vill ha och förtjänar. Diana Dorell , intuitiv dejtingcoach och författare till The Dating Mirror: Trust Again, Love Again.


Clarissa Silva, beteendevetare, relationscoach och skapare av metoden Your Happiness Hypothesis. Damona Hoffman, onlinedejtingcoach och relationsexpert. Joshua Klapow, Ph.

No comments:

Post a Comment